groepsfoto's

 

 

 

Heel tevreden weer in belgie. Alles is piccobello verlopen en de hotels waren zeer goed. Een wel-gemeende dankjewel voor de goede organisatie!

-DIANE D.W.., groepsleider op reis in Italië met Universitas in 2009

 

Voor meer referenties: klik hier

Alles is piccobello verlopen...

Italiaans meisje

Inside tips Italië

 

Beleef Italië zoals de Italianen. Klik hier voor het laatste nieuws en weetjes over la dolce Italia...

vliegtuig

Reisadvies op maat

Groepsleiders

kunnen op onze steun rekenen. Onze experts staan u met raad en daad bij. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Inschrijven op onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en krijg alle nieuws over Reizen Universitas.

The best in educational tours

Wij zijn dé groepsreizen specialist van België, gevestigd in Leuven. Al meer dan 30 jaar organiseren we studie- en groepsreizen voor alle budgetten en alle leeftijden. Elk jaar sturen we duizenden reizigers naar de mooiste bestemmingen ter wereld, op weg naar een onvergetelijke ervaring. Ons reiskantoor beschikt over de modernste technologie en knowhow om u snel en doelgericht een vrijblijvende prijsofferte te sturen en we werken samen met een team van betrouwbare
specialisten bij wie de passie voor het reizen in het bloed zit.

Persoonlijke aanpak van uw groepsreis

EEN PERSOONLIJKE AANPAK van uw groepsreizen hoeft niet duur te zijn. We hebben ons voorgenomen om onze klanten nooit als een nummer te behandelen. We benaderen elke aanvraag individueel en kijken hoe we de noden van u, onze klant, zo goed mogelijk kunnen invullen. Voor die persoonlijke service betaalt u trouwens niks extra!

Heel veel referenties als reisagent

We zijn er fier op dat wie eens met ons reisde altijd terug komt. We kunnen referenties voorleggen van scholen, organisaties en bedrijven die jaarlijks opnieuw met ons vertrekken. En daarvoor doen we het! (Zie onze lijst met referenties)

Zorgeloos reizen in groep

Al jarenlang gelden wij als dé referentie voor wie zorgeloos wilt reizen. In alle landen hebben we samenwerkings-akkoorden met betrouwbare en kwaliteitsgerichte incoming agenten. We garanderen u een reis zonder kopzorgen waarin de gemaakte afspraken perfect worden uitgevoerd. Tijdens uw reis zijn wij trouwens 24/24 bereikbaar mocht dat nodig zijn. Vanzelfsprekend zijn we ook aangesloten bij het Vlaams Commissariaat voor Toerisme (Vergunning A.1399) en voldoen we aan alle wettelijke normen voor professionele reisorganisaties.

Reisprogramma's op maat

Op deze site vindt U enkele type-reizen. Wenst U een afwijkend reisprogramma of een andere bestemming? Voor elke groep vanaf 15 personen maken we graag een vrijblijvende offerte. Reist U voor de eerste maal naar die bestemming? We bezorgen U alle documentatie en inlichtingen die nodig zijn voor een ontspannen vertrek en
een vlot verloop.

Comfortabel reizen

Indien U kiest voor het vliegtuig, dan kijken wij uit naar de goedkoopste tickets, rechtstreeks of onrechtstreeks. Tijdig reserveren is wel de boodschap. Wie kiest voor de autobus, kan bij ons rekenen op hoogstaand comfort: alle meerdaagse reizen worden uitgevoerd met een autobus voorzien van WC, koffieautomaat, frisdranken, airconditionering. Video op aanvraag. Nachtritten zijn steeds met 2 chauffeurs.

Onafhankelijk reisbureau in Leuven

Wij zijn het enige volledig onafhankelijke reisbureau van de regio Leuven. We verkopen alle bekende merken maar zijn aan niemand iets verplicht. Daardoor zijn we de partner bij uitstek voor wie individueel op reis wil en op zoek is naar de beste deal.