groepsfoto's

Wij houden aan deze reis alleen mooie herinneringen over...

 

De samenwerking met Universitas kan besluitend als zeer positief bestempeld worden. In naam van alle begeleiders wens ik de betrokken personen bij Universitas te bedanken.

Onze reis is een meevaller geweest voor iedereen, de leerlingen en de begeleiding waren super tevreden. Deze reis beantwoordde volledig aan onze verwachtingen. Dank u wel voor alles. Nogmaals hartelijk dank voor alles wat u voor ons gedaan hebt, wij houden aan deze reis alleen maar mooie herinneringen over.

LAURA V., op groepsreis met Universitas naar Barcelona.

Regelmatige contactname...

 

Ik heb de regelmatige contactname door uw medewerkster in Italië erg op prijs gesteld. Het was een zeer goede reis, hartelijk dank! PHILIP H., op groepsreis met Universitas naar Itali.

De communicatie verliep zeer vlug...

 

Bij de voorbereiding was er een zeer vlot verloop - zowel via email als via telefoon verliep de communicatie zeer vlug. Bij vragen of voorstellen werd er direct aktie ondernomen door jullie en kwamen de antwoorden zeer vlug. Zeer comfortabele autocar,  chauffeur zeer toegankelijk, sympa, ook klaar om via de micro tussendoor een mopje te verkopen. Vlotte en correcte afspraken! HUBERT D., op groepsreis met Universitas naar de Bourgogne in Frankrijk.

Alle documenten waren er op tijd...

 

Er was een vlotte en duidelijke samenwerking. Alle documenten en informatie tijdig voorzien. Bart E., op groepsreis met Universitas naar London.

Super georganiseerd!

 

We willen u nogmaals van harte bedanken voor de goede samenwerking en de perfecte organisatie! Hopelijk hebt u ook ons kaartje ontvangen. De bus-en treindiensten verliepen perfect volgens afspraak: super georganiseerd dus!

KAAT C., op groepsreis met Universitas in italië.

Vriendelijke mensen en goed eten...

 

Alles is echt wel goed geweest, ook met chauffeur Kurt. Het Vesuvian Institute viel zeer goed mee: vriendelijke mensen, goed eten en leuke accomodaties! Patrick V.O, op groepsreis met Universitas naar Italië.

Alle hotels waren dik ok!

 

De reis is uitstekend verlopen! Alle hotels waren dik ok! Alvast nog eens hartelijk bedankt!!! HANNES D., op groepsreis met Universitas naar Napels, Rome en Venetië.

Voor meer referenties: contacteer ons vrijblijvend!

Italiaans meisje

Inside tips Italië

 

Beleef Italië zoals de Italianen. Klik hier voor het laatste nieuws en weetjes over la dolce Italia...

vliegtuig

Reisadvies op maat

Groepsleiders

kunnen op onze steun rekenen. Onze experts staan u met raad en daad bij. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Inschrijven op onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en krijg alle nieuws over Reizen Universitas.

Hieronder vindt U een overzicht van referenties. Contacteer ons indien u specifieke referenties voor uw eigen bestemming wenst.

Wat onze klanten over ons denken...