Vrijblijvende offerte

Onze referenties

De leerlingen waren super tevreden!

"Onze reis is een meevaller geweest voor iedereen, de leerlingen en de begeleiding waren super tevreden. Deze reis beantwoordde volledig aan onze verwachtingen. Dank u wel voor alles."

-LAURA V., groepsleider op reis met Universitas.

 

Voor meer referenties: klik hier

Insider tips Italië

Fotowedstrijd Reizen Universitas

Vijfdaagse groepsreis naar Rusland

Sint Petersburg

DAG 4: In de voormiddag o.l.v. gids naar het enig mooie paleis van Catharina II in Tsarkoje Selo, het schitterende zomerpaleis 30 km buiten de stad. Terugkeer na de middag. Tijd voor winkelen of bezoek naar keuze. Avondmaal in het hotel.

 

DAG 5: Vrije voormiddag voor aankoop van de laatste kaartjes en souvenirs, of bezoek naar keuze. Omstreeks 14.00 uur vertrek naar de luchthaven en terugkeer naar België. Avondmaal aan boord.

 

Prijzen op aanvraag.

Afhankelijk van periode en aantal reizigers.

 

Uw eigen reis op maat naar Rusland: klik hier!

Sint Petersburg: stad van tsaren en tsarina's, van paleizen en monumenten, van kunst en schoonheid. De Hermitage met zijn grootste verzameling aan Vlaamse en andere grote meesters, is een wereldbegrip. De balletten en concerten hebben er wereldfaam. Rusland, elke dag komt dit land in het nieuws. Deze reis laat U ook kennis maken met de actuele vertaling van 'Glasnost en Perestroika' en toont U ook een volk in een tijdperk van economische overgang. Leerrijk en boeiend.

 

DAG 1: Met een vroege lijnvlucht naar St Petersburg. Lunch aan boord. Aankomst kort na de middag. Plaatselijke gids en autocar wachten de groep op. Eerste rondrit door de stad. Avondmaal en overnachting(A+O).

 

DAG 2: In de voormiddag toont de gids U de St Peters- en Paulkathedraal met de graven van de tsaren en tsarina, het kleurrijke Smolny-klooster, de Bloedkerk en andere bezienswaardigheden. Vrij middagmaal. In de namiddag bezoekt ieder op eigen initiatief en naar eigen interesse één van de vele paleizen of bezienswaardigheden. Avondmaal in het hotel. Gelegenheid tot bijwonen van ballet of concert.

 

DAG 3: Vandaag leidt de gids U rond in het Winterpaleis, nu het fameuze HERMITAGE-MUSEUM. Vanaf 13.00u verlaat de gids de groep, en kan iedereen naar eigen interesse verder rondkijken of in de stad kuieren. Avondmaal in het hotel. Gelegenheid tot folklore-avond of andere avondactiviteit.

Inschrijven op onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en krijg alle nieuws

over Reizen Universitas: