Groepsreis naar Polen

Vrijblijvende offerte

Onze referenties

Wij houden alleen mooie herinneringen over!

"Nogmaals hartelijk dank voor alles wat u voor ons gedaan hebt, wij houden aan deze reis alleen maar mooie herinneringen over.."

-LAURA V., groepsleider op reis met Universitas.

 

Voor meer referenties: klik hier

Insider tips Italië

Fotowedstrijd Reizen Universitas

Achtdaagse autocarreis doorheen Polen.

Groepsreis naar Krakow en Zuid-Polen

Centraal door KRAKOW loopt de Koninklijke route bezaaid met historische gebouwen en verbonden aan talloze legenden. Het hoogtepunt is letterlijk en figuurlijk het WAWEL Paleis, het eerste Poolse koninklijk paleis. Als door wonder, en ondanks een bewogen verleden, wist deze stad doorheen de eeuwen zijn oorspronkelijk stadspatroon te bewaren, wat zich vandaag uitstekend leent om via zijn vele charmante straatjes en oude monumenten weg te dwalen in de boeiende geschiedenis van stad, land en Europa. Auschwitz(70 km), Zakopane, charmante hoofdplaats van het TATRA-GEBERGTE(100km) en de zoutmijnen van Wielicka(15 km) zijn leerrijke ontdekkingen..

 

DAG 1: Vertrek om 06.00 uur. Met luxe-autocar via Keulen, Giessen, Erfurt en Dresden naar grensovergang Görlitz. Avondmaal en overnachting (A+O) in het Poolse stadje LEGNICA.

 

DAG 2: Via WROCLAW, korte stadsrondrit, naar CHESTOCOWA. Middagmaal. Bezoek aan klooster en bedevaartkerk van de 'Zwarte Madonna'. Verder naar KRAKAU. A+O.

 

DAG 3: Na het ontbijt neemt de plaatselijke gids de groep mee voor een grondig bezoek aan de stad. Vrij middagmaal. Na de middag geleid bezoek aan het WAWEL-Paleis. Avondmaal in het typisch restaurant .

 

DAG 4: Na het ontbijt vertrek met gids naar AUSCHWITZ. Geleid bezoek. Middagmaal. In de namiddag bezoek aan het park Ojcowski en wandeling langs de merkwaardige 'holen'. Avondmaal in Krakow.

 

DAG 5: Na het ontbijt naar ZAKOPANE, prachtige bergstad in de HOGE TATRA, picknick vanuit het hotel. Gelegenheid tot bergwandeling. Vrij avondmaal.

 

DAG 6: Vrije voormiddag of verdere geleide bezoeken te Krakow. Na de middag naar de zoutmijnen van Wielicka, waar geleid bezoek. Avondmaal in een typische bierkelder met muziek in Krakow.

 

DAG 7: Vrije voormiddag voor shopping of bezoek naar keuze. Om 14.00 u vertrek met 2 chauffeurs richting België. Avondmaal in LIEGNITZ. Doorheen de nacht terug naar België.

 

DAG 8: Aankomst aan de vertrekplaats in de loop van de voormiddag.

 

Prijzen op aanvraag. Afhankelijk van periode en aantal reizigers.

 

 

 

 

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en krijg alle nieuws

over Reizen Universitas: