Oostenrijk

Vrijblijvende offerte

Onze referenties

De leerlingen waren super tevreden!

"Onze reis is een meevaller geweest voor iedereen, de leerlingen en de begeleiding waren super tevreden. Deze reis beantwoordde volledig aan onze verwachtingen. Dank u wel voor alles."

-LAURA V., groepsleider op reis met Universitas.

 

Voor meer referenties: klik hier

Insider tips Italië

Fotowedstrijd Reizen Universitas

Zevendaagse groepsreis naar Oostenrijk waar muziek in zit.

Salzburg en Wenen

Goede wijn behoeft geen krans: Salzburg, stad van Mozart met een prachtig authentiek romantisch 18de-eeuws stadscentrum. Wenen, stad van Habsburgse keizers, Sissi en grootse operetten. Het zou jammer zijn tijdens deze reis niet één of meer concert- of operettavonden in te lassen.

 

DAG 1: Vertrek in de vroege morgen met luxebus. Via de Duitse autowegen, langs Keulen, Nurnberg en Munchen naar Salzburg. Avondmaal en overnachting. (A+O)

 

DAG 2: Ganse dag om deze mooie stad te bezoeken. Gelegenheid tot avondactiviteit.

 

DAG 3: In de voormiddag terug naar de Beierse HERRENCHIEMSEE, voor bezoek aan het prachtige kasteel van LUDWIG II. Na de middag doorreis naar WENEN. A+O.

 

DAGEN 4 EN 5: Verblijf in half-pension te Wenen. Er is keuze te over: het Habsburgerpaleis, de Spaanse rijschool, het Figarohuis, het extravagante architectuur-avontuur van Hundertwasser, Schönbrunn, het Belvédère. Het nationaal museum met de werken van Breughel.. De groepsleider bepaalt zelf de volgorde van zijn bezoeken. Universitas bezorgt U ook vooraf het programma van de concerten en vertoningen in uw reisperiode. Er kan ook gezorgd worden voor een gids.

 

DAG 6: Nog een ganse dag om de stad verder te bezoeken. Om 18.00u avondmaal. Daarna met 2 chauffeurs door de nacht terug naar België.

 

DAG 7: Aankomst aan de vertrekplaats in de vroege voormiddag.  

 

Prijzen op aanvraag. Afhankelijk van periode en aantal reizigers.

 

 

 

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en krijg alle nieuws

over Reizen Universitas: