Groepsreis naar Madrid en Andalusië

Groepsreis naar Andalusië

Uw eigen programma samenstellen

Reis Arles & Barcelona

Groepsreis Arles en Barcelona

Vrijblijvende offerte

Onze referenties

De leerlingen waren super tevreden!

"Onze reis is een meevaller geweest voor iedereen, de leerlingen en de begeleiding waren super tevreden. Deze reis beantwoordde volledig aan onze verwachtingen. Dank u wel voor alles."

-LAURA V., groepsleider op reis met Universitas.

 

Voor meer referenties: klik hier

Insider tips Italië

Fotowedstrijd Reizen Universitas

Achtdaagse groepsreis met de autocar naar Spanje.

Groepsreis naar Arles & Barcelona

Oude Romeinse cultuur, natuur en moderne meesters zijn de thema's van deze reis. Van Gogh, Gaudi, Picasso, Dali: kunstenaars die ook de jongeren boeien. De Camargue, de Olympische cultuurstad Barcelona, wie wil het niet ontdekken?

 

DAG 1: Met een moderne autocar via Luxemburg, Nancy, Dijon en Lyon naar AVIGNON. Bezoek aan de 'cité des papes' en de fameuze 'Pont d'Avignon'. Verder naar ARLES, waar avondmaal en overnachting.

 

DAG 2: Na het ontbijt wandeling door het oude stadscentrum met bezoek aan de thermen van Constantin, de Romeinse arena en het theater. De kathedraal van St Trophime. Middagmaal in het hotel. In de namiddag doorheen het mooie Camargue-landschap. Mogelijk tot boottocht in de Rhône-delta. Verder naar SAINTES MARIES DE LA MER. Wandeling langs de zee en naar het aparte kerkje met het beeld van de H. SARA. Terug via AIGUES MORTES. Oude omringde stad, door de H. Lodewijk gebruikt als havenstad vanwaar de kruisvaarders vertrokken naar het Heilig Land. A + O.

 

DAG 3: Bezoek van een museum naar keuze, of de wandeling 'sur les traces de Van Gogh', of bezoek aan de romeinse arena te Nîmes. Vrij middagmaal. Verder naar Calella de la Costa waar aankomst in de late namiddag. Intrek in ons hotel. Avondmaal.

 

DAG 4, 5 EN 6: Verblijf in half pension. De autocar blijft ter beschikking voor het dagelijks transfert naar Barcelona waar diverse bezoeken mogelijk zijn. Bvb: Een dag historisch Barcelona. Een dag in het teken van Gaudi. Een dag Picasso-Miro en de Olympische wijk.

 

DAG 7: Vrije voormiddag. Om 13.00 uur vertrek naar FIGUERES, waar bezoek aan het museum van Salvador Dali. Avondmaal in Narbonne. Doorheen de nacht, met 2 chauffeurs terug naar België.

 

DAG 8: Aankomst in de voormiddag.

 

Prijzen op aanvraag. Afhankelijk van periode en aantal reizigers. Deze reis kan ook uitgevoerd worden met een 7-daags programma.

 

Om uw eigen programma samen te stellen: klik hier!

 

 

 

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en krijg alle nieuws

over Reizen Universitas: