Universitas Foto & Film Wedstrijd

HOE? Laat ons meegenieten van jouw leukste reismomenten met Reizen Universitas! Stuur ons je mooiste en meest sprekende foto’s of filmpjes en win een reischeque voor een bestemming naar keuze.
VOOR WIE? Alle reizigers die onderweg zijn met Reizen Universitas...


WELKE CRITERIA? Wees creatief: ga voor foto's en filmpjes die de groepssfeer en ziel van je reis weten te vatten. Vermijd clichés en bedenk dat gebouwen minder leven dan mensen. De technische kwaliteit van je opnames is minder belangrijk dan de uitgestraalde sfeer.

HOE FILMPJES INZENDEN? Upload je filmpje op youtube en stuur een mailtje met de link naar foto@universitasreizen.be. Wij zorgen er dan voor dat jouw filmpje op onze website komt.
HOE FOTO’S INZENDEN? Stuur een mailtje met jouw foto’s in bijlage naar foto@universitasreizen.be. Wij uploaden dan je foto’s naar onze website.

 

INFO EN VOORWAARDEN: Vraag toestemming aan mensen die gefotografeerd worden. Stuur enkel foto’s of filmpjes in die je zelf genomen hebt. Maximum 5 foto’s en 1 filmpje per kandidaat. Deelnemers staan toe dat Reizen Universitas de foto’s en filmpjes publiceert op zijn website en gebruikt voor bedrijfscommunicaties. Reizen Universitas behoudt zich het recht voor om bepaalde foto’s niet te publiceren. De winnaars worden gekozen door een vakjury bestaande uit 4 mensen van Reizen Universitas. Zij worden persoonlijk door ons verwittigd.

groepsfoto's

Voor de inzendingen van de fotowedstrijd 2010, klik hier!

ANNELEENVANKUYCK2ANNELEEN VAN KUYCK 2 italië VESUVIUS_POMPEI_ANNELEEN VAN KUYCK 007Anneleen Van Kuyck 7 italië VESUVIUS_POMPEI_ANNELEEN VAN KUYCK 016Anneleen Van Kuyck 16 italië VESUVIUS_POMPEI_ANNELEEN VAN KUYCK 048Anneleen Van Kuyck 48 italië VESUVIUS_POMPEI_ANNELEEN VAN KUYCK 055Anneleen Van Kuyck 55 Erik Van Mullem paleistuin het Loo 1Erik Van Mullem 1 Erik Van Mullem paleistuin het Loo 2Erik Van Mullem 2 KATRIEN VAN PAMEL POMPEIKatrien Van Pamel 1 KATRIEN VAN PAMEL TREVI FONTEIN FONTAINKatrien Van Pamel 2 KATRIEN VAN PAMEL VESUVIUSKatrien Van Pamel 3 MARLIES DE BOECK griekenland 1Marlies De Boeck 1 MARLIES DE BOECK griekenland 2Marlies De Boeck 2 MARLIES DE BOECK griekenland3Marlies De Boeck 3 MARLIES DE BOECK griekenland4Marlies De Boeck 4 MARLIES DE BOECK griekenland5Marlies De Boeck 5

 

 

 

Tevreden over de samenwerking met Universitas. Niet alleen de reis zelf is vlot verlopen, maar ook de communicatie en afspraken op voorhand

-IRIS D., groepsleider op Romereis met Universitas in 2010

 

Voor meer referenties: klik hier

Alles is piccobello verlopen...

De winnaar van de Universitas fotowedstrijd is...

Anneleen Van Kuyck met een foto die de groepssfeer op de Vesuvius prachtig in beeld brengt!

Alle inzendingen:

Italiaans meisje

Inside tips Italië

 

Beleef Italië zoals de Italianen. Klik hier voor het laatste nieuws en weetjes over la dolce Italia...

vliegtuig

Reisadvies op maat

Groepsleiders

kunnen op onze steun rekenen. Onze experts staan u met raad en daad bij. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Inschrijven op onze nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en krijg alle nieuws over Reizen Universitas.